Chiellerie

LED lampen en CFL lampen zorgen er voor dat je gemakkelijk energie kunt besparen in elke woning!

LED-verlichting is een van de meest efficiënte en beste bronnen van energiebesparing en heeft lage prijzen, daarom zijn ze belangrijk om te besparen in de vorm van energie en geld. Deze lampen besparen geld door hun lage kosten en lage elektriciteitsrekeningen. Zo blijkt uit een rapport dat LED-lampen 80% minder energie verbruiken dan halogeenlampen die 70-80% meer energie verbruiken dan LED-lampen.

CFL en LED lampen zijn behoorlijk energiebesparend in elke woning

Alhoewel CFL (compact fluorescentielampen) energiebesparend zijn, maar LED’s verbruiken zelfs 20-30% minder energie dan deze lampen. Toen dit soort verlichting op de markt kwam voor gebruik, werd het de mainstream. Echter, de kwaliteit van deze lampen wordt het probleem in een vroeg stadium.

Gloeilampen zorgen voor een hogere energierekening

Hierdoor krijgen de gloeilampen van LED’s in het begin een slechte naam. Hoewel in de markt zijn er veel slechte lichten van dit soort, maar als gevolg van strengere wetten en de vooruitgang in de technologie nu hun productie is hoger dan voorheen en nu hun standaard is veel hoger. Deze lampen hebben een langere levensduur dan welke andere gloeilamp dan ook. Als je het vergelijkt met alle andere van van gloeilampen zoals halogeenlampen en conventionele lampen, deze zijn 10 keer langer dan deze normale gloeilampen.

Een aantal duurzame LED lampen in je woning plaatsen kunnen al veel helpen

Deze lampen zijn ook duurzamer dan andere conventionele en gloeilampen. Deze lichten dragen een ruwere omgeving dan normale verlichting, moet u niet om ze te veranderen na elke 5 minuten in een ruwere omgeving waarin normale gloeilampen niet werken. Deze lampen zijn ook vriendelijk voor uw economie en voor uw omgeving. Deze lampen hebben geen schadelijke stoffen zoals normale lampen met kwik. Lichten met kwik zijn duur en dit materiaal is schadelijk voor het omliggende milieu.