Chiellerie

Hoe kunnen bedrijven en consumenten energie besparen door gebruik te maken van lampen en lichten in de woning en bedrijven!

Deze lichten zijn ook effectief om de opwarming van de aarde te verminderen, omdat deze lampen produceren slechts 20% warmte dan normale gloeilampen, die 80% warmte produceren en veroorzaken opwarming van de aarde. Bedrijven en consumenten kunnen op deze manier gemakkelijk energie besparen.

Als je duurzaamheid belangrijk vindt zijn deze lampen een geweldige optie

Daarom zijn deze lampen zijn de beste optie voor het besparen van energie en het wereldwijde milieu van de opwarming van de aarde. Wanneer in een warme omgeving gebruikt u normale of conventionele lampen uw uitgaven van airconditioners zal toenemen, terwijl LED-verlichting zal de warmte van de kamer, die ook zal verminderen uw uitgaven van airconditioners te gebruiken. Daarom zijn de lampen zeer efficiënt en verbruiken ze zeer weinig energie.

De meeste LED en CFL lampen maken minder gebruik van energie en stroom

Als u hun besparing op het gebied van elektriciteit of energie ziet, gebruiken deze lampen 80-90%, minder energie dan normale lampen, die het verbruik van energie, die ook uw elektriciteitsrekening en de besparing van energie te verminderen is nuttig voor het hele land. Deze lampen zijn niet in de vorm van hun prijs rendabel, maar in de vorm van hun functies, die u in de toekomst veel onnodige uitgaven besparen.

De aankoopprijs van deze lampen zijn duurder, maar leveren je veel meer op

Hoewel hun prijzen zijn hoog dan normale gloeilampen, maar toch besparen ze uw geld in de vorm van lagere elektriciteitsrekeningen waardoor ze kosteneffectief, en nu in de markt, hun prijzen zijn dalende. Daarom is het duidelijk dat LED-lampen beter zijn dan gewone of conventionele lampen.

Weerbestendigheid van het kantoor

Er gaat veel energie verloren door luchtlekken. Controleer de weerstrippen rond alle deuren en ramen. Een blikje kit kan vaak evenveel energie besparen als een vrachtwagenlading isolatie. Lichtschakelaars en stopcontacten zijn een andere belangrijke bron van luchtlekken. Deze kunnen worden dichtgemaakt door schuimrubber pakkingen achter de platen te plaatsen.

Isoleren van de kanalen en leidingen

Air verliest of wint warmte, afhankelijk van de temperatuurComputer Technology Artikelen, wanneer het door de kanalen in het HVAC-systeem reist. Hetzelfde gebeurt wanneer warm water van de verwarming naar een gootsteen gaat. Beide gebeurtenissen zorgen ervoor dat het energieverbruik toeneemt. Een eenvoudige manier om dit te stoppen is het isoleren van de leidingen en het leidingwerk met schuim- of glasvezelisolatie.