Chiellerie

Hoe kun je een goede temperatuur in je woning creëren zonder allerlei hoge energierekeningen te ontwikkelen!

Er zijn talloze manieren om de energiekosten elke maand in uw huis te verlagen, maar weinig van deze ideeën zijn zo eenvoudig uit te voeren als het verlagen van de temperatuurinstelling op de boiler van uw huis. Men heeft geschat dat een huiseigenaar zo veel zoals vijf percenten op het water het verwarmen gedeelte van hun nutsrekening voor elke tien graden kan besparen dat zij de het waterverwarmer temperatuur plaatsen verminderen.

  • Sommige fabrikanten verzenden hun eenheden met een temperatuurinstelling van 140 graden Fahrenheit. Terwijl dit wat ernstig heet water voor uw gebruik zal leveren, is het waarschijnlijk hoger dan de meeste huizenbehoefte en zal het heel wat energie tijdens het verwarmen van het verspillen.

Wat is een goede temperatuur in je woning, en hoe kun je energie besparen

De meeste huizen functioneren prima bij een instelling van 120 graden Fahrenheit en is een vrij goede gids voor u om te volgen. Als u vindt dat uw behoeften niet worden voldaan op deze instelling, kunt u altijd terug te veranderen. Er is een kanttekening bij dit advies, als u een vaatwasser in uw huis gebruikt die geen ingebouwde waterverwarmingsbooster heeft, kunt u niet de beste reiniging krijgen bij een lagere instelling en heeft u geen andere keuze dan de instelling op 140 graden Fahrenheit te verlaten.

  • Elke boiler is anders en u moet de gebruikershandleiding lezen voor meer informatie over het aanpassen van de temperatuur aan uw specifieke apparaat. Als algemene regel geldt dat de thermostaten van gas- en elektrische apparaten zich op verschillende plaatsen bevinden.

Maak gebruik van een thermostaat om te kijken waar je makkelijk warmte kunt besparen

U zult gewoonlijk van de thermostaatwijzer dichtbij de gasklep voor gas-aangedreven waterverwarmers kunnen de plaats bepalen van de thermostaatwijzer die een tankontwerp voor holdingswater gebruiken. De elektrische eenheden zullen vaak de thermostaat hebben die op een gebied wordt gevestigd dat door een toegangspaneel wordt beschermd dat een schroevendraaier om tot toegang vereist. Sommige elektrisch aangedreven eenheden kunnen zelfs twee temperatuurregelaars hebben, één voor elk van de verwarmingselementen in de eenheid.

  • Als u besluit om te experimenteren met uw thermostaatinstellingen, zorg er dan voor dat u dit op een veilige manier doet. Voordat u begint met aanpassingen, moet u zich ervan vergewissen dat de stroomtoevoer naar het apparaat is uitgeschakeld. U loopt het risico ernstig letsel op te lopen als u aanpassingen begint te maken aan een apparaat dat elektriciteit heeft ingeschakeld.
  • Eén ding dat u moet doen is de instelling testen nadat u een aanpassing hebt gemaakt. De wijzerplaten op de meeste boilers hebben geen goede staat van dienst op het gebied van nauwkeurigheid. Dus, zorg ervoor dat u naar een kraan of douche gaat zo ver mogelijk van de unit vandaan als u kunt vinden en zien of het water warm genoeg aanvoelt. Zo niet, maak dan nog een kleine aanpassing aan de thermostaat en test opnieuw tot je de gewenste temperatuur hebt bereikt.