Chiellerie

Het gebruiken van een kredietscore bij leningen is vrij normaal geworden, maar wat wordt er allemaal gevraagd voor je kredietscore!

Volgens de studies vindt één op de vijf Amerikanen één of meer fouten op hun kredietrapporten van drie kredietbureaus. Deze fouten of negatieve vermeldingen omvatten vooral onjuiste persoonlijke informatie, invorderingen en charge-offs, met uitzondering van het rapport over betalingsachterstanden, charge-offs of belastinglicenties, en meer. De fouten schaden bijgevolg direct zijn kredietscore, en 5% van de Amerikaanse consumenten worden overbelast tegen autoleningen, creditcardschulden, verzekeringspolissen en lijden aan vele financiële verplichtingen zoals het betalen in contant geld.

  • Als een van deze lijders, let goed op dat het herbouwen van krediet is een uiterst lastige taak, maar met de hulp van deskundigen kunt u het mogelijk maken door de eliminatie van fouten uit uw kredietrapport en kan uitgebreid worden geprofiteerd in het dagelijks leven. Kijk maar eens naar een aantal van die grote voordelen die u geniet met een verhoogd krediettarief.

Lagere rentevoeten

Als slachtoffer weet u goed dat een lagere kredietscore gewoon betekent dat u hoge rentetarieven moet betalen voor uw leningen of creditcardsaldi. Overweeg daarom om direct weer krediet op te bouwen en geniet van concurrerende rentetarieven en bespaar geld op het betalen van extra rente.

Vermijd het betalen van hoogbeveiligde deposito’s

Variërend van nutsbedrijven, waaronder tegenwoordig telefoonmaatschappijen, identificeren risicovolle klanten door middel van een evaluatie van hun kredietgeschiedenis. En om tegenwicht te bieden aan de mogelijkheid van een wanbetaling, dwingen deze dienstverleners u om de hoge veiligheid van uw deposito’s te behouden. Overweeg vandaag nog om samen met deskundigen krediet op te bouwen, uw deposito’s terug te krijgen en uw gevoel van eigenwaarde in de maatschappij hoog te houden.

Lage verzekeringspremies betalen

Belangrijk is dat uw slechte kredietscore van invloed is op uw geloofwaardigheid om te genieten van het betalen van de lage verzekeringspremie op auto, huis of leven, en daardoor betaalt u elk jaar meer premies. Krijg uw kredietscore die door de uitroeiing van fouten wordt bevestigd die in uw kredietrapport worden gevonden en sparen een partij voor het betalen van extra verzekeringspremies.

Stop de pesterijen van de incassobedrijfsleider

Totdat negatieve vermeldingen niet uit uw kredietrapport worden verwijderd, gaat u door een ellendig leven terwijl u geconfronteerd wordt met talloze telefoontjes en brieven van incassobureaus. Denk daarom na over het opnieuw opbouwen van krediet met het verwijderen van fouten uit uw kredietrapporten en stop met het hebben van dergelijke gesprekken opnieuw.

Krijg een droombaan

De werkgevers van vandaag controleren de kredietgeschiedenis van kandidaten voordat ze ze worden benoemd. Naast de openbare diensten beoordelen bedrijven die betrokken zijn bij het management, financiële of andere bedrijven de waarde van hun betrokkenheid en integriteit door middel van een controle van de kredietscores. Daarom is het hebben van een slechte krediet geschiedenis is waarschijnlijk om u te beroven van het krijgen van uw droombaan, die kan je serieus kosten. In plaats van te wachten op meer, repareer vandaag nog uw kredietscore en krijg een goede baan.